Lumikristallin blogi

Elämää tämä vain on

Sunnuntai 8.9.2024 klo 14.21 - Katja


Työssäni on huippuhetkiä ne hetket, kun saan suullisesti taikka kirjallisesti viestiä, että oli ihana hoito, tunsin sellaista ja sellaista  kehossani... ne ovat niitä parhauksia. Samalla minulle on sanottu toisaalta, että älä julkaise sellaista taikka tuollaista... niin... minä ajattelen niin, että tämä kaikki on suurta teatteria, meillä on ne roolimme, oppiaksemme asioita, oppiaksemne sen, että mikään, ei mikään tässä ns. maailmassa ole oikeasti. Se oikea on jossain tuolla, kenellä missäkin. ❤️Miten reagoit, miten kohtaat ihmisen, miten elät, miten toimit... miten miten... SE on se tärkein. 

Muista, että tärkeintä on se, että mitä teetkin, tee se rakkaudella. ❤️ ja se, jolle sen rakkauden sydämen lähetät, hän ottaa sen vastaan tai sitten ei ota. Sinä kuitenkin olet sen rakkaussydämen lähettänyt. Se riittää. 


Kommentit

13.9.2024 16.10  Kaisa

💜 mun käsi on paljon parempi jäsenkorjauksen jälkeen ja venytys, mitä suosittelit auttaa tosi hyvin :) Kiitos <3 ja kehon alaosan ongelman varmasti löysit myös, sitä voisin tulla uudestaan hierotuttamaan pian! Eilen venyttelin paljon ja tänään on kyllä tuntunut just se lihas minkä mainitsit..

Ihanaa perjantai 13. iltaa sulle Katja. Oot ihana ihminen <3


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini